Preluăm comenzi cu livrare programată sau imediată de Luni până Sâmbătă. Comenzile Direct de la Producător se pot efectua până Miercuri la ora 12 cu livrare Vineri sau Sâmbătă.
Preturile includ TVA
Producator: GIOVANNI CINQUEPALMI
CERTIFICAT BIO CINQUEPALMI:: CERTIFICAT BIO CINQUEPALMI:
ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!
Data disponibilitatii:
4 clienți au selectat produsul în lista de favorite.
Valabilitate la livrare: Minim 4 zile
Paste artizanale BIO din grâu integral dur, uscate la temperatură scazuta, trifilate prin bronz.
Pennele sunt perfecte pentru prepararea pastelor la cuptor cu sosuri pe bază de carne de porc sau vită. Dar sunt excelente și cu sosuri pe bază de legume și pentru toate rețetele tradiționale din zona mediteraneană, precum clasicul sos cu roșii, busuioc, ulei de măsline și un strop de parmezan.
Ingrediente: făină integrală de grâu dur bio, apă.
Timp de fierbere - Al dente: 7 min.
Alergeni: gluten.
Poate conține urme de OUĂ, MOLUȘTE, SOIA și FRUCTE USCATE deoarece este produs într-o unitate care folosește aceste ingrediente pentru alte produse.
Păstrați la loc răcoros și uscat.
Știați că?! tehnica de trefilare prin bronz este una deosebită și ceva mai costisitoare, decât cea obișnuită, pentru că utiliajul folosit pentru trefilarea pastelor este făcut din bronz, iar pastele ies cu niște striații fine pe exterior care fac sosul să adere la ele și să nu rămână la fundul vasului.
În limba italiană, termenul „Penne” se referă la stiloul din pană de gâscă folosit cândva pentu a scrie (până era tăiată oblic pentru a obține un vârf ascuțit). Pennele sunt unul din formatele pentru care se cunoaște data apariției: în 1865, un producător de paste originar din San Martino d’Albaro (Genova), Giovanni Battista Capurro, a solicitat și a obținut un brevet pentru mașina de tăiat în diagonala. Brevetarea acestei mașini a permis tăierea pastelor proaspete fără a le deforma tubulatura. În documentul păstrat în Arhiva Centrală a Statului Roma srie: „Până în ziua de azi nu se putea obține tăietura diagonală decât manual cu ajutorul foarfecelor, metodă care pe lângă faptul că este foarte lentă și costisitoare, prezintă inconvenientul producerii unei tăieturi neuniforme și deformarea pastelor.”
Specialități | Organic |
Specialități | Vegan |
Calorii | 331 Kcal |
Grăsimi | 1 g |
Acizi grași saturați | 0 g |
Carbohidrați | 65 g |
din care zaharuri | 3 g |
Proteine | 12 g |
Fibre | 7 g |
Sare | 0 g |
Filtrează: | Vegan |
Filtrează: | BIO |
Vezi toate produsele de la acest producator
DE UNDE VINE PASTA CINQUEPALMI ...
Povestea Îi aparține lui Giovanni Cinquepalmi, originiar din Puglia, regiune din sudul Italiei.
Fiecare pagină din povestea sa este încărcată cu gusturi, culori, arome și texturi. Giovanni este un conservator al experiențelor și tradițiilor din țara sa și mereu a avut drept scop să-i surprindă și să-i încânte cu emoții neașteptate pe toți cei care apreciază pasiunea pentru originile sale.
Aventura sa în lumea producției de paste începe cu ani în urmă, când își propune să aducă gustul autentic al pastelor artizanale în lumea restaurantelor cucerind pas cu pas încrederea a foarte mulți specialiști de mare clasă în ale gătitului.
La acest drum Giovanni pleacă cu un avantaj, și asta pentru simplul fapt că până atunci a creat gusturi, arome și texturi puse în farfurii și oferite clienților săi din restaurantul său din Italia și apoi pentru clienții care au traversat pragul restaurantelor unde acesta a lucrat ca chef în România.
4 clienți au selectat produsul în lista de favorite.
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.