Preluăm comenzi cu livrare programată sau imediată de Luni până Sâmbătă. Comenzile Direct de la Producător se pot efectua până Miercuri la ora 12 cu livrare Vineri sau Sâmbătă.
Preturile includ TVA
Cinquepalmi
Producator: GIOVANNI CINQUEPALMI
ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!
Data disponibilitatii:
10 clienți au selectat produsul în lista de favorite.
Valabilitate la livrare: Minim 2 zile
Produs proaspăt, refrigerat, făcut manual.
”Tortelli Ricotta e Spinaci”, este un produs gustos și nutritiv.
Este ideal pentru copii, dar și pentru adulți. Este foarte versatil și poate fi preparat simplu cu un pic de unt și salvie, dar poate fi combinat și cu alte tipuri de sosuri în funcție de creativitatea și gusturile consumatorului.
Ingrediente: făina de grâu dur (GLUTEN), OUĂ proaspete, apă, brânză Ricotta (ZER de LAPTE, LAPTE de vacă pasteurizat, sare, regulator de aciditate: acid lactic), brânză Grana Padano D.O.P. (LAPTE, sare, cheag).,UNT 82% (smântână, culturi lactice, acid lactic), spanac congelat, șalotă, sare, piper, nucșoară, pesmet.
Alergeni: GLUTEN, OU, LAPTE.
Timp de firbere - Al dente: 3-4 minute.
Poate conține urme de OUĂ, MOLUȘTE, SOIA și FRUCTE USCATE deoarece este produs într-o unitate care folosește aceste ingrediente pentru alte produse.
Temperatura de pastrare: 0-4°C.
După deschidere a se consuma în maxim 24h.
Știati că?!
Umplutura „ricotta e spinaci” este una din cele mai populare umpluturi când este vorba de paste umplute.
Ricotta datează din vremurile egiptenilor și a sumerienilor, folosită mult și în epoca greacă și romană până în Evul Mediu, când pare să dispară temporar din scrierile vremii. Referiri privind „Ricotta” se întâlnesc și în opera „Odiseea”. Ricotta este obținută din zerul rămas după procesarea clasică a brânzeturilor. De aici vine și denumirea „ri-cotta” (din latinescul ricuctus), care se referă la o a doua procesare, în care zerul este încălzit la 80 – 90°C, iar prin coagularea proteinelor serice se formează mici fulgi care se acumulează la suprafață, astfel generându-se cunoscutul lactat ricotta. Fiind făcută din zer, ricotta are un conținut redus de calorii, dar cu valoare nutritivă mare.
Calorii | 277 kcal |
Acizi grași saturați | 2.80 |
Carbohidrați | 41.50 g |
din care zaharuri | 4.60 g |
Proteine | 11.70 g |
Fibre | 2.20 g |
Lipide | 7.50 g |
Sare | 0.47 g |
Vezi toate produsele de la acest producator
DE UNDE VINE PASTA CINQUEPALMI ...
Povestea Îi aparține lui Giovanni Cinquepalmi, originiar din Puglia, regiune din sudul Italiei.
Fiecare pagină din povestea sa este încărcată cu gusturi, culori, arome și texturi. Giovanni este un conservator al experiențelor și tradițiilor din țara sa și mereu a avut drept scop să-i surprindă și să-i încânte cu emoții neașteptate pe toți cei care apreciază pasiunea pentru originile sale.
Aventura sa în lumea producției de paste începe cu ani în urmă, când își propune să aducă gustul autentic al pastelor artizanale în lumea restaurantelor cucerind pas cu pas încrederea a foarte mulți specialiști de mare clasă în ale gătitului.
La acest drum Giovanni pleacă cu un avantaj, și asta pentru simplul fapt că până atunci a creat gusturi, arome și texturi puse în farfurii și oferite clienților săi din restaurantul său din Italia și apoi pentru clienții care au traversat pragul restaurantelor unde acesta a lucrat ca chef în România.
10 clienți au selectat produsul în lista de favorite.
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.