You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Slănină afumată Mangaliță

Producator: TOTO

ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!

18,25 Lei

Vid/≅ 250g

Acesta e un produs cu greutate variabilă.Detalii:

73,00 lei pe kg

34 clienți au selectat produsul în lista de favorite.

Detalii Produs

Valabilitate la livrare: Minim 4 zile

Descriere:

Produs 100% natural obținut din slănina de porc de mangaliță maturată în sare până la pătrundere și apoi afumată la rece un timp mai îndelungat.

VALORI NUTRIȚIONALE PENTRU 100 GR. PRODUS

Valoarea energetica630 kcal
Grăsimi70.1g
din care acizi grași saturați21.2g
Glucide0.9g
din care zaharuri0.1g
Proteine9.8g
Sare3.9g

Producător TOTO

Vezi toate produsele de la acest producator

Firma S.C. TOTO S.R.L. este o afacere de familie, care are ca obiect al activității fabricarea unei numeroase game de produse tradiționale din carne. Acestea sunt preparate în sistem tradițional.

"Cunoștințele și rețetele de creștere a animalelor și preparare a produselor au fost preluate de la strămoșii noștri (bunici și stră-bunici). Ustensilele și modul de preparare a produselor sunt cele pe care le utilizau înaintașii noștri. Prelucrarea cărnii de porc s-a transmis în familia noastră din generație în generație. Bărbatul din familie era cel care sacrifica porcul și, împreună cu ceilalți membri ai familiei, realiza preparatele.
Utilizăm doar condimente naturale. Produsele noastre nu conțin aditivi alimentari (conservanți, coloranți, polifosfați, antioxidanți etc.).
Materia primă este achiziționată de la gospodarii din zonă – o mare parte a cărnii provine din ferma SC TOTO SRL, unde creștem în sistem tradițional și ecologic porci (Mangalița, Bazna, Marele Alb, Duroc) și pui (atât pui de carne, cât și claponi).
Inginerul agronom Ioan Tătăran a înființat compania S.C. TOTO S.R.L. în anul 1993 din dorința de a duce mai departe tradiția familiei sale și din pasiunea pentru bucătăria tradițională românească.
Activitatea managerului Ioan Tătăran nu se concentrează doar asupra firmei sale, ci are ca obiectiv și încurajarea comerțului de produse fabricate, respectiv realizate de micii gospodari și meșteșugari la nivel local (județul Maramureș) și national. În acest sens, Ioan Tătăran a devenit:

Președintele fondator al Asociației Producătorilor de Produse Traditionale din carne și Ecologice din Maramureș (APPTE);
Vicepreședinte al Federației Naționale a Producătorilor de Produse Traditionale din carne;
Vicepreședinte al Asociaţiei Naţionale a Crescătorilor de Suine din Rasa Mangaliţa şi Bazna.

Recenzii

34 clienți au selectat produsul în lista de favorite.

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Fii primul care scrie o recenzie!

Scrie o recenzie

Slănină afumată Mangaliță

Slănină afumată Mangaliță

Produs 100% natural obținut din slănina de porc de mangaliță maturată în sare până la pătrundere și apoi afumată la rece un timp mai îndelungat.