Preluăm comenzi cu livrare programată sau imediată de Luni până Sâmbătă. Comenzile Direct de la Producător se pot efectua până Miercuri la ora 12 cu livrare Vineri sau Sâmbătă.
Preturile includ TVA
Producator: MOȘ IOSIF
ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!
Data disponibilitatii:
14 clienți au selectat produsul în lista de favorite.
Valabilitate la livrare: Minim 1 zile
Un preparat natural, proaspăt, cu materie primă românească. La nevoie se poate congela.
Se consumă în urma unui tratament termic, la grătar, cuptor, tigaie, plită.
Recomandăm pregătirea la cuptor la 200 grade, într-o tavă cu puțină apă, se țin 10 minute, se întorc și se mai lasă incă 10 minute. Nu se crestează, ca să iasă zemoși.
Ingrediente naturale: carne și grăsime de porc (românesc), membrană naturală și comestibilă de porc, apă. Condimente naturale: usturoi proaspăt, sare, cimbru, piper negru, boia dulce, ienibahar, nucșoară.
Nu conține alergeni.
Se păstrează la o temperatură de 0-4 grade Celsius.
Valoarea energetica | 235 kcal / 983 kj |
Grăsimi | 18 g |
din care acizi grași saturați | 7 g |
Glucide | 1.2 g |
din care zaharuri | 0.5 g |
Proteine | 14 g |
Sare | 1.8 g |
Vezi toate produsele de la acest producator
Moș Iosif a pornit în 2010 ca o fermă privată care producea strict pentru nevoile familiei.
Cu timpul s-a dus vestea despre produse, efectivul de animale a tot crescut încet dar sigur și într-un final, în 2012 Mos Iosif a obținut certificatul de producător și a înființat un mic atelier de procesare a cărnii.
Rețetele au rămas aceleași, fără adaosuri sau substanțe de sinteză, folosind condimente și mirodenii naturale, totul făcut manual exact cum se făcea pe vremea părinților și bunicilor.
Sarea folosită este de mină și nu conține silitră.
14 clienți au selectat produsul în lista de favorite.
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.