You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Cârnați Tradiționali de porc Moș Iosif

Producator: MOȘ IOSIF

ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!

37,20 Lei

Vid/≅ 600g

Acesta e un produs cu greutate variabilă.Detalii:

62,00 lei pe kg

14 clienți au selectat produsul în lista de favorite.

Detalii Produs

Valabilitate la livrare: Minim 1 zile

Descriere:

Un preparat natural, proaspăt, cu materie primă românească. La nevoie se poate congela.

Se consumă în urma unui tratament termic, la grătar, cuptor, tigaie, plită.

Recomandăm pregătirea la cuptor la 200 grade, într-o tavă cu puțină apă, se țin 10 minute, se întorc și se mai lasă incă 10 minute. Nu se crestează, ca să iasă zemoși.                                

VALORI NUTRIȚIONALE PENTRU 100 GR. PRODUS

Valoarea energetica235 kcal / 983 kj
Grăsimi18 g
din care acizi grași saturați7 g
Glucide1.2 g
din care zaharuri0.5 g
Proteine14 g
Sare1.8 g

Producător MOȘ IOSIF

Vezi toate produsele de la acest producator

Moș Iosif a pornit în 2010 ca o fermă privată care producea strict pentru nevoile familiei.

Cu timpul s-a dus vestea despre produse, efectivul de animale a tot crescut încet dar sigur și într-un final, în 2012 Mos Iosif a obținut certificatul de producător și a înființat un mic atelier de procesare a cărnii.

Rețetele au rămas aceleași, fără adaosuri sau substanțe de sinteză, folosind condimente și mirodenii naturale, totul făcut manual exact cum se făcea pe vremea părinților și bunicilor. 

Sarea folosită este de mină și nu conține silitră. 

Recenzii

14 clienți au selectat produsul în lista de favorite.

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Fii primul care scrie o recenzie!

Scrie o recenzie

Cârnați Tradiționali de porc Moș Iosif

Cârnați Tradiționali de porc Moș Iosif

Un preparat natural, proaspăt, cu materie primă românească. La nevoie se poate congela.

Se consumă în urma unui tratament termic, la grătar, cuptor, tigaie, plită.

Recomandăm pregătirea la cuptor la 200 grade, într-o tavă cu puțină apă, se țin 10 minute, se întorc și se mai lasă incă 10 minute. Nu se crestează, ca să iasă zemoși.