Preluăm zilnic comenzi cu livrare programată sau imediată. Comenzile Direct de la Producător se pot efectua până miercuri la ora 12 cu livrare Vineri sau Sâmbătă.
Preturile includ TVA
Producator: MANGALITZA FOOD ART
Acest produs nu mai este in stoc
ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!
Data disponibilitatii:
Valabilitate la livrare: Minim 10 zile
Produs maturat, crud uscat.
Fără nitriți, nitrați, conservanți.
Salam picant Nduja este un salam mai gras care conține în plus pastă de ardei dulce și mai mult piper si fulgi de chili. Este destul de picant fiind recomandat celor care consumă iute de la mediu în sus (daca ar fi să socotim pe o scară de iuțeală). Este o pastă mai moale care se unge pe felii de pâine prăjită de cele mai multe ori. Nu recomandăm celor care nu agreează gustul de picant.
Ingrediente: carne de porc mangalița (origine RO), slănină de porc mangalița (origine RO), sare de mare 2,5%, condimente naturale în proportie variabilă (piper negru, piper alb, praf de usturoi), pastă de ardei dulce, pastă de ardei iute, fulgi de ardei dulce, fulgi de ardei iute, vitamina C (0,25%). Pentru 100 grame de produs s-au utilizat 160 grame de carne de porc și slănină.
A se păstra la o temperatură cuprinsă între +2°C / +7°C.
După deschidere, a se păstra în frigider și a se consuma în decurs de 10 zile.
Vezi toate produsele de la acest producator
"Suntem o familie tânără din Sighișoara și avem doi copilași veseli și minunați, Paul și Diana. Alimentația lor este foarte importantă și, din dorința de a le oferi cele mai bune produse, creștem găini, rațe, iepuri, oi, vaci și porci. Am descoperit porcii mangalița acum 7 sau 8 ani. Ne-a plăcut gustul cărnii și faptul că este săracă în colesterol și bogată în acizi grași nesaturați. De atunci, e singura carne de porc pe care o consumăm.
În decursul acestor 7-8 ani, am crescut porci mangalița în gospodăria proprie, atât pentru noi, cât și pentru cei apropiați. De la an la an, ne-am dat seama că tot mai mulți dintre cei care ajung să cunoască această rasă îi apreciază gustul și calitatea.
În ultimul timp, renumite restaurante premium în țări precum Ungaria, Austria, Marea Britanie, America sau Japonia, au descoperit carnea de mangaliță și au început să o folosească tot mai mult, oferindu-le clienților preparate culinare deosebite. Există chiar și restaurante care nu folosesc altă carne decât cea de mangaliță. Clienții acestora sunt dispuși să plătească mai mult decât pentru preparatele din carnea de porc obișnuită.
Luând în considerare aceste aspecte și fiind deja familiarizați cu creșterea porcilor mangalița, în anul 2014 am decis să înființăm compania MANGALITZA FOOD ART SRL, companie care se bazează pe creșterea acestor porci în sistem extensiv și procesarea și prelucrarea cărnii, pentru a putea oferi familiilor de români din toată țara produse mangalița de cea mai înaltă calitate."
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.