Preluăm comenzi cu livrare programată sau imediată de Luni până Sâmbătă. Comenzile Direct de la Producător se pot efectua până Miercuri la ora 12 cu livrare Vineri sau Sâmbătă.
Preturile includ TVA

Producator: AVI-GIIS
Atestat Caltabos oltenesc: Atestat Caltabos oltenesc
ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!
Data disponibilitatii:
Produs Atestat Tradiţional.
Caltaboşul oltenesc „Ca altădată” se prepară din ficat, plămân cu şlung, fleică şi şoric de porc. Ingredientele se fierb timp de 2-3 ore, după care urmează a fi tocate. Tocarea manuală asigură consistenţa produsului şi păstrarea structurii compoziţiei.
Specificitatea produsului derivă din utilizarea ca şi ingredient – a cepei tăiate rondele şi călită în untură la foc mic. Amestecul cepei semicălite cu compoziţia de carne fiartă în prealabil şi condimentele aferente generează un gust special, dulce condimentat, cu o aromă tipică produselor olteneşti. Alte ingrediente folosite sunt: sarea, cimbrul, usturoiul si piperul. Condimentele sunt naturale, achiziţionate de pe piaţa internă. Membrana folosită este naturală.
Ingrediente: 99% organe de porc (ficat, plămân, fleică cu şoric, şoric), sare, apă, 1% condimente (piper, cimbru, ceapă). În membrană naturală.
A se păstra la 0-8 grade C şi UM 75-80%.
| Valoarea energetica | 1072 kj/268 kcal |
| Grăsimi | 23.8 g |
| din care acizi grași saturați | 7.4 g |
| Glucide | 0.2 g |
| din care zaharuri | 0 g |
| Proteine | 12 g |
| Fibre | 0 g |
| Sare | 2.04 g |
Vezi toate produsele de la acest producator



AVI-GIIS a luat naştere în anul 1991 în Mihăeşti, Vâlcea, având ca activitate de bază abatorizarea, tranșarea și prepararea cărnii. Odata cu investițiile făcute, începand cu anul 2005 compania a renunțat la activitatea de abatorizare, concentrându-se pe producția de preparate din carne, produse tradiționale și preparate artizanale.
După un parcurs lung, au obţinut Atestate pentru Produse Tradiţionale pentru Ceafă Perpelită, Cârnaţi cu miroase de usturoi, Cârnaţi din topor, Slănină usturoiată, ceea ce certifică faptul că sunt produse pe teritoriul naţional, se utilizează materii prime locale care nu au în compoziţia lor aditivi alimentari şi sunt preparate după reţete tradiţionale.
Aceste produse au fost încadrate într-o gamă unică, denumită „Ca altădată – bucate româneşti".
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.