You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Caltaboş oltenesc Atestat - AVI GIIS

Producator: AVI-GIIS

Atestat Caltabos oltenesc: Atestat Caltabos oltenesc

20,70 Lei

Vid/≅ 300g

Acesta e un produs cu greutate variabilă.Detalii:

69,00 lei pe kg

Detalii Produs

Descriere:

Produs Atestat Tradiţional.

Caltaboşul oltenesc „Ca altădată” se prepară din ficat, plămân cu şlung, fleică şi şoric de porc. Ingredientele se fierb timp de 2-3 ore, după care urmează a fi tocate. Tocarea manuală asigură consistenţa produsului şi păstrarea structurii compoziţiei.

Specificitatea produsului derivă din utilizarea ca şi ingredient – a cepei tăiate rondele şi călită în untură la foc mic. Amestecul cepei semicălite cu compoziţia de carne fiartă în prealabil şi condimentele aferente generează un gust special, dulce condimentat, cu o aromă tipică produselor olteneşti. Alte ingrediente folosite sunt: sarea, cimbrul, usturoiul si piperul. Condimentele sunt naturale, achiziţionate de pe piaţa internă. Membrana folosită este naturală.

VALORI NUTRIȚIONALE PENTRU 100 GR. PRODUS

Valoarea energetica1072 kj/268 kcal
Grăsimi23.8 g
din care acizi grași saturați7.4 g
Glucide0.2 g
din care zaharuri0 g
Proteine12 g
Fibre0 g
Sare2.04 g

Producător AVI-GIIS

Vezi toate produsele de la acest producator

AVI-GIIS a luat naştere în anul 1991 în Mihăeşti, Vâlcea, având ca activitate de bază abatorizarea, tranșarea și prepararea cărnii. Odata cu investițiile făcute, începand cu anul 2005 compania a renunțat la activitatea de abatorizare, concentrându-se pe producția de preparate din carne, produse tradiționale și preparate artizanale.

După un parcurs lung, au obţinut Atestate pentru Produse Tradiţionale pentru Ceafă Perpelită, Cârnaţi cu miroase de usturoi, Cârnaţi din topor, Slănină usturoiată, ceea ce certifică faptul că sunt produse pe teritoriul naţional, se utilizează materii prime locale care nu au în compoziţia lor aditivi alimentari şi sunt preparate după reţete tradiţionale.

Aceste produse au fost încadrate într-o gamă unică, denumită „Ca altădată – bucate româneşti".

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Fii primul care scrie o recenzie!

Scrie o recenzie

Caltaboş oltenesc Atestat - AVI GIIS

Caltaboş oltenesc Atestat - AVI GIIS

Produs Atestat Tradiţional.

Caltaboşul oltenesc „Ca altădată” se prepară din ficat, plămân cu şlung, fleică şi şoric de porc. Ingredientele se fierb timp de 2-3 ore, după care urmează a fi tocate. Tocarea manuală asigură consistenţa produsului şi păstrarea structurii compoziţiei.

Specificitatea produsului derivă din utilizarea ca şi ingredient – a cepei tăiate rondele şi călită în untură la foc mic. Amestecul cepei semicălite cu compoziţia de carne fiartă în prealabil şi condimentele aferente generează un gust special, dulce condimentat, cu o aromă tipică produselor olteneşti. Alte ingrediente folosite sunt: sarea, cimbrul, usturoiul si piperul. Condimentele sunt naturale, achiziţionate de pe piaţa internă. Membrana folosită este naturală.