Preluăm comenzi cu livrare programată sau imediată de Luni până Sâmbătă. Comenzile Direct de la Producător se pot efectua până Miercuri la ora 12 cu livrare Vineri sau Sâmbătă.
Preturile includ TVA
Producator: LA ESTRELLA DEL JAMÓN
ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!
Data disponibilitatii:
Valabilitate la livrare: Minim 2 zile
Jamon Teruel este un produs cu denumire de origine controlată (DOP).
Produsele DOP garantează calitatea și trasabilitatea acestora și totodată are scopul de a menține un standard de calitate, de a proteja reputația produselor locale si a producatorilor.
Jamon de Teruel este un produs unic, de înaltă calitate, realizat artizanal, din cea mai bună materie primă, maturat lent (24 luni) până când atinge textura perfectă.
Făcut cu puțină sare, Jamon de Teruel este suculent, cu o aromă blândă și un miros intens. Procesul artizanal și învechirea în pivniță, reușesc să-i păstreze calitățile nutritive și organoleptice.
Feliat manual cu un cuțit special și aranjat în formă de platou pentru mese de neuitat!
A se consuma la temperatura camerei.
Ingrediente: Jamon de Teruel DOP, sare de mare, conservanți E250 și E252.
Produs în Spania.
Valoarea energetica | 1317.5 kj/316.5 kcal |
Grăsimi | 22.1 g |
din care saturate | 8 g |
-acizi grași polinesaturați | 3.6 g |
-acizi grași mononesaturați | 10.5 g |
Carbohidrați | 0.5 g |
Proteine | 29.4 g |
Fibre | 1 g |
Sare | 2.91 g |
Vezi toate produsele de la acest producator
La Estrella del Jamón este numele comun care adună trei mărci:
· Sierra Palomera și Sierra Lindón din Teruel.
· Mariano Gómez în Zaragoza.
Produsele sunt unice pentru că sunt elaborate unul câte unul. Se selecteză cea mai bună materie primă, se adaugă cantitatea minimă de sare posibilă și se răsfață pe tot parcursul procesului.
Fiecare bucată de Jamon rămâne în uscătorie atât timp cât este necesar pentru a atinge punctul perfect de maturare.
Procesul de fabricație respectă rețeta tradițională, cu puțină sare și mult timp de maturare, fiecare piesă fiind îngrijită cu atenție și profesionalism.
Jamonul are denumire de origine controlată (DOP) și este maturat într-un uscător natural situat la aproape 1.000 de metri deasupra nivelului mării, cu aerul uscat și rece al uneia dintre zonele cu mai puțină populație și mai mult aer pur din Spania: Teruel.
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.