You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Jamon Mangaliţa tăiat la cuţit - Nico

Producator: MONTENEVADO

59,90 Lei

Vid/Feliat/100g

Detalii Produs

Valabilitate la livrare: Minim 2 zile

Descriere:

Bucurați-vă de o experiență culinară deosebită cu Jamonul de Mangalica, un deliciu care îmbină tradiția spaniolă a producției de jamon cu calitatea superioară a celei mai nobile rase de porc – Mangalica.

Cunoscuți pentru carnea lor suculentă și bogată, precum și pentru grăsimea fină și aromată, Mangalica este crescută în mod tradițional, hrănită cu cereale naturale și lasată să se dezvolte în ritmul său natural, rezultând o carne cu textură deosebită și gust intens.

Jamonul de Mangalica este pregătit cu măiestrie de către meșterii artizani, care urmează cu strictețe metodele tradiționale de producție a jamonului. Carnea este sărată în mod natural și uscată în aer timp îndelungat, permițându-i să-și dezvolte aromele și să atingă o textură delicată.

Savurați fiecare felie subțire, descoperind mozaicul de arome și texturi ale Jamonului de Mangalica, un veritabil deliciu gastronomic. 

VALORI NUTRIȚIONALE PENTRU 100 GR. PRODUS

Valoarea energetica1227 kj/312 kcal
Grăsimi23 g
din care acizi grași saturați9.2 g
Glucide2.5 g
din care zaharuri0.5 g
Proteine29 g
Sare4.5 g

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Fii primul care scrie o recenzie!

Scrie o recenzie

Jamon Mangaliţa tăiat la cuţit - Nico

Jamon Mangaliţa tăiat la cuţit - Nico

Bucurați-vă de o experiență culinară deosebită cu Jamonul de Mangalica, un deliciu care îmbină tradiția spaniolă a producției de jamon cu calitatea superioară a celei mai nobile rase de porc – Mangalica.

Cunoscuți pentru carnea lor suculentă și bogată, precum și pentru grăsimea fină și aromată, Mangalica este crescută în mod tradițional, hrănită cu cereale naturale și lasată să se dezvolte în ritmul său natural, rezultând o carne cu textură deosebită și gust intens.

Jamonul de Mangalica este pregătit cu măiestrie de către meșterii artizani, care urmează cu strictețe metodele tradiționale de producție a jamonului. Carnea este sărată în mod natural și uscată în aer timp îndelungat, permițându-i să-și dezvolte aromele și să atingă o textură delicată.

Savurați fiecare felie subțire, descoperind mozaicul de arome și texturi ale Jamonului de Mangalica, un veritabil deliciu gastronomic.