Preluăm comenzi cu livrare programată sau imediată de Luni până Sâmbătă. Comenzile Direct de la Producător se pot efectua până Miercuri la ora 12 cu livrare Vineri sau Sâmbătă.
Preturile includ TVA
Producator: MOȘ IOSIF
ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!
Data disponibilitatii:
36 clienți au selectat produsul în lista de favorite.
Valabilitate la livrare: Minim 4 zile
Ghiudemul tătăresc este un preparat crud-uscat, obținut din carne de vită și de oaie, tocată și framântată cu sare, piper și condimente specifice. Este un produs supramaturat, 100% natural.
Preparat crud-uscat, se consumă ca atare.
Ingrediente: carne de vită, carne de oaie, apă, usturoi, sare, condimente naturale în proporție variabolă (cimbru, coriandru, piper negru, ardei iute), memebrană naturală comestibilă.
Pentru 100g produs finit s-au folosit 200g carne.
A se păstra la 0-4 grade C.
Gustul și savoarea se datorează îmbinării armonioase a condimentelor și mirodeniilor care, împreună cu carnea de vită și oaie, odată ajunsă la maturare face din acest produs un aperitiv unic demn de luat în seamă.
Gustul şi mirosul este deosebit și plăcut, specific sortimentului de carne maturată şi condimentelor folosite, uşor sărat şi puţin picant, fără gust şi miros străin de acru, amar, mucegai sau rânced. Culoarea brun închis este naturală, fără corectarea acesteia artificial. Aspectul este compact datorită conţinutului mic de apă.
Condimentele sunt naturale, fără aditivi alimentari, conservanți sau coloranţi artificiali. Procedeul de obţinere este tradiţional, efectuându-se în mod manual: sacrificare, tranşare - dezosare, sărare-condimentare, umplere a mațelor, zvăntare-presare-uscare.
Ghiudemul este un preparat care se servește ca aperitiv, cu brânză, icre, măsline, vin sau pălincă la alegerea fiecăruia. Se taie în felii subțiri. Membrana este aderentă la produs. Pentru îndepărtarea mai ușoară se ține câteva secunde sub jet de apă rece sau călduță. Dacă doriți ca ghiudemul să fie mai uscat puteți să-l scoateți din ambalajul vidat și să-l puneți in frigider, astfel se va usca progresiv păstrându-și calitățile și savoarea. Ținut în frigider, poate fi consumat și după 6 luni, numai că se va întări.
Calorii | 1095 kj/261 kcal |
Grăsimi | 12 gr |
din care saturate | 2.2 gr |
Carbohidrați | 1.83 gr |
din care zaharuri | 0.69 gr |
Proteine | 36.16 gr |
Sare | 4.41 g |
Vezi toate produsele de la acest producator
Moș Iosif a pornit în 2010 ca o fermă privată care producea strict pentru nevoile familiei.
Cu timpul s-a dus vestea despre produse, efectivul de animale a tot crescut încet dar sigur și într-un final, în 2012 Mos Iosif a obținut certificatul de producător și a înființat un mic atelier de procesare a cărnii.
Rețetele au rămas aceleași, fără adaosuri sau substanțe de sinteză, folosind condimente și mirodenii naturale, totul făcut manual exact cum se făcea pe vremea părinților și bunicilor.
Sarea folosită este de mină și nu conține silitră.
36 clienți au selectat produsul în lista de favorite.
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.