You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Pastramă picantă de vită maturată - NYC'S Pastrami

Producator: NYC'S PASTRAMI DELIKATESSEN

ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!

57,50 Lei

Vid/≅ 250g

Acesta e un produs cu greutate variabilă.Detalii:

2 clienți au selectat produsul în lista de favorite.

Detalii Produs

Descriere:

Pastramă picantă din piept de vită îndelung maturată în saramură şi afumată profund cu rumeguş natural.

Produs GATA DE MĂNCAT. Acest tip de pastramă se servește în general caldă. Recomandăm cu tărie aburirea simplă, în oală, pe aragaz.

Pastrama se poate servi în sandwich-uri închise (sau wrap-uri, quesadilla, omlete etc.) din care nu trebuie să lipseasca muștarul și murătura.

 

Produs fabricat manual, la Schitu-Golești, în județul Argeș, după o metodă veche - marinarea durează săptămâni, ingredientele sunt 100% naturale, fără nici un adaos „ajutător”, fără injecții, iar afumarea se face cu rumeguş natural de lemn de fag.

Materia primă provine numai de la mânzat de carne, metis sau rasă pură. 

Gustul, frăgezimea și suculența fac ca „Romanian pastrami” să fie una din delicatesele de peste Ocean căutate de gourmet-ii de pretutindeni.

VALORI NUTRIȚIONALE PENTRU 100 GR. PRODUS

Valoarea energetica890 kj/213 kcal
Grăsimi11.4 g
din care acizi grași saturați2.8 g
Glucide1.2 g
Zaharuri0.4 g
Proteine26.6 g
Sare2.8 g

Producător NYC'S PASTRAMI DELIKATESSEN

Vezi toate produsele de la acest producator

Americanii îi spun de un secol „Romanian pastrami” sau „Jewish-Romanian pastrami”, canadienii: „Smoked meat in Romanian style”. Europenii îi spun „New York style Pastrami”. Românii pierduseră această rețetă.

NYC’s Pastrami este un tip aparte de pastramă de vită manufacturată după o veche metodă, pierdută de români și salvată de evreii care au migrat în America, la sfârșitul Sec. al XIX-lea. Gustul, frăgezimea și suculența fac ca astăzi „Romanian pastrami” să fie una din delicatesele de peste Ocean căutate de gourmet-ii de pretutindeni.

La Schitu-Golești, în județul Argeș, toate operațiunile se realizează manual, ca acum 100 de ani, marinarea în saramură durează săptămâni, ingredientele au rămas aceleași, fără nici un adaos „ajutător”, fără injecții, singura atingere a tehnologiei fiind în zona de afumare profundă cu rumeguș natural de fag, într-o celulă cu comandă digitală. Materia primă provine numai de la mânzat de carne, metis sau rasă pură.

Pastrami este suculentă, moale, fragedă, de se topeşte în gură!

Recenzii

2 clienți au selectat produsul în lista de favorite.

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Fii primul care scrie o recenzie!

Scrie o recenzie

Pastramă picantă de vită maturată - NYC'S Pastrami

Pastramă picantă de vită maturată - NYC'S Pastrami

Pastramă picantă din piept de vită îndelung maturată în saramură şi afumată profund cu rumeguş natural.

Produs GATA DE MĂNCAT. Acest tip de pastramă se servește în general caldă. Recomandăm cu tărie aburirea simplă, în oală, pe aragaz.

Pastrama se poate servi în sandwich-uri închise (sau wrap-uri, quesadilla, omlete etc.) din care nu trebuie să lipseasca muștarul și murătura.

 

Produs fabricat manual, la Schitu-Golești, în județul Argeș, după o metodă veche - marinarea durează săptămâni, ingredientele sunt 100% naturale, fără nici un adaos „ajutător”, fără injecții, iar afumarea se face cu rumeguş natural de lemn de fag.

Materia primă provine numai de la mânzat de carne, metis sau rasă pură. 

Gustul, frăgezimea și suculența fac ca „Romanian pastrami” să fie una din delicatesele de peste Ocean căutate de gourmet-ii de pretutindeni.