Preluăm comenzi cu livrare programată sau imediată de Luni până Sâmbătă. Comenzile Direct de la Producător se pot efectua până Miercuri la ora 12 cu livrare Vineri sau Sâmbătă.
Preturile includ TVA
Producator: NYC'S PASTRAMI DELIKATESSEN
ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!
Data disponibilitatii:
2 clienți au selectat produsul în lista de favorite.
Pastramă picantă din piept de vită îndelung maturată în saramură şi afumată profund cu rumeguş natural.
Produs GATA DE MĂNCAT. Acest tip de pastramă se servește în general caldă. Recomandăm cu tărie aburirea simplă, în oală, pe aragaz.
Pastrama se poate servi în sandwich-uri închise (sau wrap-uri, quesadilla, omlete etc.) din care nu trebuie să lipseasca muștarul și murătura.
Produs fabricat manual, la Schitu-Golești, în județul Argeș, după o metodă veche - marinarea durează săptămâni, ingredientele sunt 100% naturale, fără nici un adaos „ajutător”, fără injecții, iar afumarea se face cu rumeguş natural de lemn de fag.
Materia primă provine numai de la mânzat de carne, metis sau rasă pură.
Gustul, frăgezimea și suculența fac ca „Romanian pastrami” să fie una din delicatesele de peste Ocean căutate de gourmet-ii de pretutindeni.
Ingrediente: piept de vită, condimente naturale (muştar), sare, zahăr, conservant (nitrit de sodiu).
Materie primă de origine românească.
Alergeni: muştar. Poate conţine urme de: gluten, ţelină, migdale, lapte, lactoză, soia. Se consumă ca atare.
Se păstrează la o temperatură de 10-12 grade celsius.
Valoarea energetica | 890 kj/213 kcal |
Grăsimi | 11.4 g |
din care acizi grași saturați | 2.8 g |
Glucide | 1.2 g |
Zaharuri | 0.4 g |
Proteine | 26.6 g |
Sare | 2.8 g |
Vezi toate produsele de la acest producator
Americanii îi spun de un secol „Romanian pastrami” sau „Jewish-Romanian pastrami”, canadienii: „Smoked meat in Romanian style”. Europenii îi spun „New York style Pastrami”. Românii pierduseră această rețetă.
NYC’s Pastrami este un tip aparte de pastramă de vită manufacturată după o veche metodă, pierdută de români și salvată de evreii care au migrat în America, la sfârșitul Sec. al XIX-lea. Gustul, frăgezimea și suculența fac ca astăzi „Romanian pastrami” să fie una din delicatesele de peste Ocean căutate de gourmet-ii de pretutindeni.
La Schitu-Golești, în județul Argeș, toate operațiunile se realizează manual, ca acum 100 de ani, marinarea în saramură durează săptămâni, ingredientele au rămas aceleași, fără nici un adaos „ajutător”, fără injecții, singura atingere a tehnologiei fiind în zona de afumare profundă cu rumeguș natural de fag, într-o celulă cu comandă digitală. Materia primă provine numai de la mânzat de carne, metis sau rasă pură.
Pastrami este suculentă, moale, fragedă, de se topeşte în gură!
2 clienți au selectat produsul în lista de favorite.
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.