You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Producător MAISON MORIES

După îndelungi căutări și numeroas degustări, putem afirma că pâinea Pave produsă de Pain Plaisir este cea mai bună din București.


Pain Plaisir este o brutărie franțuzească, care face pâine cu maia, folosind făină importată din Franța care respectă standardul CRC (Culture Raisonee Controlee) și Label Rouge - cel mai prestigios standard de calitate franțuzesc pentru produse alimentare.


Pain Plaisir este visul a 3 oameni pasionați: Monica Aliman, Irina Stăncescu și Tom Reese.
Monica a fost director de vânzări în publicitate, apoi s-a ocupat de marketing. 
Irina a lucrat în Ministerul de Finanțe apoi a plecat în Franța. Pasiunea din copilărie de pe vrema când „lucra” în mica brutărie a părinților la Râmnicu Sărat și contactul cu gastronomia franțuzească au făcut-o să se înscrie la celebra Școală de gastronomie Cordon Bleu. Și-a făcut ucenicia în Italia în restaurantul cu o stea Michelin al lui Davide Paluda, apoi în Franța la cele 3 stele Michelin al lui Pierre Gagnaire. 
Aici l-a cunoscut pe Tom, un pasionat patiser englez care lucra ca chef boulanger. Irina și Tom s-au îndrăgostit și s-au hotărât să se mute în Romania să își deschidă o brutărie a lor. Tom a făcut un stagiu de perfecționare la brutăria-patiseria „Cyrill Lignac”, iar Irina, la „Pain de Sucre”, ambele din Franța.

Lista produselor producatorului MAISON MORIES

Sortează