Preluăm comenzi cu livrare programată sau imediată de Luni până Sâmbătă. Comenzile Direct de la Producător se pot efectua până Miercuri la ora 12 cu livrare Vineri sau Sâmbătă.
Preturile includ TVA
Crema de brânză de vacă cu roșii uscate, usturoi și busuioc de la artizanii laptelui Artesana înseamnă simplitate, gust, dragoste. Aromele și gustul inconfundabil de bogat al laptelui neomogenizat, pasteurizat la temperatură joasă, păstrat integral și 100% românesc a fost infuzat cu roșii uscate la soare, usturoi și busuioc - de cea mai bună calitate.... Crema de brânză de vacă cu roșii...
200g
Brânză proaspătă realizată cu multă răbdare, din lapte de țară proaspăt și integral. Este ideală pentru rețetele de plăcintă, chesscake sau papanași. Pentru că este extrem de cremoasă și untoasă, poate fi întinsă cu ușurintă pe pâine pentru micul dejun sau gustările dintre mese. Brânză proaspătă realizată cu multă...
300g
Cașcaval din lapte de vacă, produs 100% natural. Natural, sănătos, bogat în proteine și calciu, are rol important în formarea oaselor și smalțului dinților. Cașcaval din lapte de vacă, produs...
≅ 350g
Brânză fermentată maturată din lapte de oaie. Brânză fermentată maturată din lapte...
300g
Brânză fermentată din lapte de vacă cu ardei roșu dulce Brânză fermentată din lapte de vacă...
200g
Produs premium din lapte românesc, de oaie și vacă. Maturat 6 luni. Obținut din lapte crud de oaie și vacă prin opărirea cașului. Grăsime raportată la substanța uscată: min.: 45% Produs premium din lapte românesc, de...
250g
Telemeaua de Sibiu este o brânză semi-tare, cu indicație geografică protejată, produsă integral din lapte de oaie crud proaspăt muls, nepasteurizat, prin coagulare enzimatică cu cheag. Perioada de maturare este de minim 21 de zile. Laptele folosit pentru fabricarea produsului provine de la animale crescute în zona geografică a judetului Sibiu şi hrănite... Telemeaua de Sibiu este o brânză...
≅ 600g
O brânză specială prin culoare și multitudinea de găuri interioare, produsul poate fi folosit la micul dejun, în gustări și deserturi. Emmental este potrivită pentru fondue de brânză, în sandwich-uri, la un platou cu brânzeturi și fructe pentru desert. O brânză specială prin culoare și...
150g
Produs fabricat prin opărirea cașului obținut din lapte de vacă pasteurizat si standardizat. Produs fabricat prin opărirea cașului...
Face parte din categoria brânzeturilor cu pastă opărită. Gustul și textura brânzei Cheddar pot varia foarte mult în funcție de perioada de fermentare. Face parte din categoria...
200g
Brânză cinstită de la Horodnic. Produs din lapte crud de vacă, prin opărirea cașului. Brânză cinstită de la Horodnic....
≅ 350g
Pecorino este o brânză dură maturată din lapte de oaie. O brânză grasă, cu gust intens și aromat. DOP = denumire de origine controlată. Pecorino Romano nu este făcută doar din lapte de oaie, ci din laptele de oaie care a pășunat în pășuni cu combinații specifice de iarbă care conferă laptelui anumite gusturi specifice. Poate fi servită ca aperitiv,... Pecorino este o brânză dură maturată...
250g
Brânză maturată de capră 35% grăsime. Nu conține coloranți, conservanți sau lapte praf. O variație binevenită la platourile clasice de brânzeturi maturate, pariem că va deveni rapid "de-a casei". Brânză maturată de capră 35% grăsime....
200g
“Floare de Colț” este o brânză semi-moale, făcută din lapte integral. La interior, “Floare de Colț”, are o tentă alb-gălbuie, este moale și puțin lucioasă, iar exteriorul este acoperit cu un strat de mucegai nobil alb, comestibil. Perioada de maturare a brânzei este de aproximativ 30 de zile. Uşor încălzită și întinsă pe o felie de pâine prăjită peste... “Floare de Colț” este o brânză...
≅ 300g
Brânza de burduf de Sibiu este produsă integral din lapte de oaie crud proaspăt muls, nepasteurizat. Laptele folosit pentru fabricarea produsului provine de la animale crescute în zona geografică a judetului Sibiu şi hrănite în principal pe păşune. Brânza de burduf de Sibiu este...
≅ 550g
Brânză maturată din lapte de vacă cu trufe negre. Produs românesc 100% natural. Nu conține coloranți, conservanți sau lapte praf. Combinația trufe negre-brânză este, credem noi, una dintre cele mai reușite din toată istoria gustului. Adăugăm acestei rețete de succes dedicarea Artesana și vă oferim un produs care va deveni preferatul vostru de la prima... Brânză maturată din lapte de vacă cu...
200g
Brânză cinstită din ingrediente naturale. Produs în Bucovina, din lapte crud de vacă, prin opărirea cașului. Brânză cinstită din ingrediente...
≅ 500g
Brânză cinstită din ingrediente naturale. Produs în Bucovina, din lapte crud de vacă, prin opărirea cașului. Brânză cinstită din ingrediente...
≅ 330g
Este un produs natural, făcut exclusiv din lapte de oaie, culturi lactice, cheag și sare, cu un gust deosebit și în același timp puternic. Este un produs natural, făcut...
≅ 700g
Brânză cinstită din ingrediente naturale. Produs în Bucovina, din lapte crud de vacă, prin opărirea cașului, urmată de afumare. Brânză cinstită din ingrediente...
≅ 300g
Produs în Bucovina, din lapte crud de vacă, prin opărirea casului. Brânză cinstită. Produs în Bucovina, din lapte crud de...
≅ 300g
Brânză cinstită de la Horodnic. Produs din lapte crud de vacă, prin opărirea cașului, urmat de afumare. Brânză cinstită de la Horodnic....
≅ 500g
Cașcaval de 10 - o rețetă de cașcaval la care se folosesc 10 L lapte pt 1 kg cașcaval. Este gustos, cremos și se simte gustul bogat de lapte. Bun pentru sandvisuri, pentru pizza făcută acasă, pentru lipii umplute si alte bunatăți.Produsul are o maturare scurtă de 3-4 săptămâni pentru a obține cel mai bun gust. Cașcaval de 10 - o rețetă de cașcaval...
120g
Produs ecologic pasteurizat la temperatură mică, fără adaos de lapte praf, fără înglobare de albumină, fără adaos de grăsimi vegetale și alți potențiatori de arome. Gust autentic ecologic. Produs ecologic pasteurizat la...
150g
General rating