Preluăm zilnic comenzi cu livrare programată sau imediată. Comenzile Direct de la Producător se pot efectua până miercuri la ora 12 cu livrare Vineri sau Sâmbătă.
Preturile includ TVA
Produs natural, afumat cu lemn de fag. Produs natural, afumat cu lemn de fag.
≅ 300g
Produs tradițional 100% natural. Doar cu ingrediente din România. Produs tradițional 100% natural....
800g
Preparat de casă din ingrediente 100% naturale, origine România. Preparat de casă din ingrediente 100%...
≅ 230g
Produs fiert și afumat cu lemn de fag. Produs fiert și afumat cu lemn de fag.
≅ 300g
Produs copt și afumat cu lemn de fag. Produs copt și afumat cu lemn de fag.
≅ 500g
Pornește într-o călătorie a gusturilor autentice cu slănina afumată din porc Mangalița! Produs refrigerat, ambalat în vid. Afumat prin metoda tradițională, cu fum rece, cu rumeguș din lemn de fag. Din rasă pură (certificată) de porc mangalița (România), crescut natural. Fără nitriți, nitrați, conservanți. Pornește într-o călătorie a...
≅ 900g
Produs uscat și afumat cu lemn de fag. Produs uscat și afumat cu lemn de fag.
≅ 300g
Produs refrigerat, maturat, crud-uscat, ambalat în vid. Fără nitriți, nitrați, conservanți. Salamul artizanal din carne de porc Mangalița te va surprinde cu gustul său delicios și bogat! Servește-l ca aperitiv sau bucură-te de el ca gustare între mese. Produs din rasă pură (certificată) de porc mangalița (România), crescut natural. Produs refrigerat, maturat,...
Vid/≅ 250g
Produs fiert si afumat cu lemn natural. Produs fiert si afumat cu lemn natural.
≅ 300g
Produs crud afumat. Pentru salamul Csabai se folosește numai pulpa de la porc, mixată doar cu slănină, sare și condimente naturale. Făcut folosind porci cumpărați de la gospodarii locali din Gheorghieni, Harghita și crescuți natural. Produs crud afumat. Pentru salamul...
≅ 400g
Produs 100% natural obținut din slănina de porc de mangaliță maturată în sare până la pătrundere și apoi afumată la rece un timp mai îndelungat. Produs 100% natural obținut din...
≅ 250g
Slănină de porc de casă obținută prin procedeul de saramurare și afumare. Slănina este unul dintre preparatele culinare tradiționale, obținute în gospodăria românească prin prepararea grăsimii de porc așezată fie pe burta animalului, fie pe spatele acestuia. Slănină de porc de casă obținută prin...
≅ 300g
Un semipreparat popular și neegalat de nici un alt produs ca gust este pieptul ardelenesc Toto. Vă oferim un piept ardelenesc așa „cum se face”, numai bun de împănat orice masă! Produs 100% natural, obținut prin procedeul de saramurare și afumare la cald. Un semipreparat popular și neegalat...
≅ 375g
Produs copt și fiert. *Produsul se poate prepara pe grătar sau ținut 5 min ăn apă clocotită cu focul oprit. Produs copt și fiert. *Produsul se...
≅ 300g
Produs crud afumat. Făcut din carne de porc cumpărată de la gospodarii locali din Gheorghieni (Harghita), la care s-a adăugat sare și condimente naturale, după rețeta de la străbunii satului. Produs crud afumat. Făcut din carne...
≅ 500g
Produs uscat şi afumat cu lemn de fag. Produs uscat şi afumat cu lemn de fag.
≅ 300g
Un salam cu o explozie de arome și o finețe de gust iute dar foarte discret la final. Carnea de porc și vită se combină cu 4 tipuri de ardei, oferind o experiență gustativă intensă. Unicitatea acestui salam constă în faptul că aroma iute se simte la sfârșit, după ce termini de savurat finețea gustului de carne. Într-adevăr special pentru că este... Un salam cu o explozie de arome și o...
≅ 300g
Salamul Ungherese este un produs tradițional din Câmpia Panonică readaptat în salina Panciu. Carnea de porc este ingredientul principal al salamului Ungherese la care se adaugă carne de vită. Printre condimente se numără ardeiul dulce și iute, usturoiul, piperul negru, cimbrul, roșia deshidratată și semințele de coriandru. Aceste condimente contribuie la... Salamul Ungherese este un produs...
≅ 300g
Un fel de prosciutto sau jamon, o specialitate obținută din pulpă de porc. Procesul de maturare permite cărnii să se descompună în mod natural, ceea ce duce la dezvoltarea unor arome complexe și profunde. Pentru 100g produs se prelucrează 160g carne ce se maturează aproximativ 3 luni, apoi se afumă cu lemn de fag. Maturarea cărnii de porc ajută la... Un fel de prosciutto sau jamon, o...
≅ 200g
Produs crud-uscat cu mucegai nobil, afumat cu lemn de esență tare. Produs crud-uscat cu mucegai nobil,...
100g
Produs fiert și afumat cu lemn de fag. Produs fiert și afumat cu lemn de fag.
≅ 350g
Produs copt, fiert și afumat cu lemn de fag. Produs copt, fiert și afumat cu lemn...
≅ 300g
Produs copt și afumat pregătit din piept de rață crescută natural. Finețea acestui preparat este dată de aromele condimentelor naturale. Produs copt și afumat pregătit din...
≅ 180g