Preluăm comenzi cu livrare programată sau imediată de Luni până Sâmbătă. Comenzile Direct de la Producător se pot efectua până Miercuri la ora 12 cu livrare Vineri sau Sâmbătă.
Preturile includ TVA

"Carnati cu miroase şi usturoi ca altădată" Carnea folosită este de vită şi porc în amestec, iar miresmele acesteia sunt date de cimbru, piper, sare şi usturoi. În medicina populară usturoiul este considerat un adevărat aliment-medicament datorită proprietăţilor sale nutritive şi curative, demostrate de-a lungul secolelor. Toate ingredientele se... "Carnati cu miroase şi usturoi ca...
≅ 400g
Produs crud – uscat, neafumat, maturat minim 2 luni Fără nitriți, nitrați, conservanți. Având o textură fină și o compoziție bine aleasă, salamul de porc Mangalița reprezintă echilibrul perfect între fraged și crocant, oferind o sațietate satisfăcătoare după masă. Recomandări de servirePură fericire pe pâine sau gustare savuroasă între mese. Indiferent... Produs crud – uscat, neafumat,...
≅ 420g
"Cârnaţi din topor ca altădată". Toporul sau barda erau uneletele străbunicilor, unelte ce se foloseau la tăierea cărnii în bucăţele mici şi savuroase. Aceleaşi unelte sunt folosite şi pentru cârnaţii din topor. La fel cum făceau străbunii, carnea este amestecată cu sare, usturoi, cimbru, piper, şi boia de ardei dulce, apoi se lasă la frăgezit. Cu acest... "Cârnaţi din topor ca altădată"....
≅ 400g
Carnea afumată la garniţă este produsul întâlnit în toate gospodăriile ţărăneşti din zona Olteniei de sub munte, fiind denumită şi pecie la garniţă sau pecie afumată în untură. Materie primă românescă, spată şi pulpă de porc, se sărează, se păstreză câteva zile (timp în care se masează de câteva ori) şi se afumă la rece şi cald cu fum din lemn uscat de... Carnea afumată la garniţă este...
≅ 350g
Produs refrigerat, crud – uscat, neafumat, maturat minim 2 luni, formă rotundă. Fără nitriți, nitrați, conservanți. Un preparat râvnit, ce ne lasă gura apă doar la gândul deliciului oferit de textura și gustul cărnii de Mangaliță, atent sărată și condimentată cu ierburi aromatice. Recomandări de servireCele mai reușite porții de paste carbonara sunt... Produs refrigerat, crud – uscat,...
≅ 330g
Produs tradițional 100% natural afumat cu lemn de fag. Doar cu ingrediente din România. Produs tradițional 100% natural...
≅ 300g
Produs afumat fără conservanţi, nitriţi sau aditivi. Produs ATESTAT tradiţional. Produs afumat fără conservanţi,...
≅ 400g
Slănina usturoiată este preparată din slănină de porc românesc şi ţinută în saramură cu mujdei de usturoi până când se pătrunde suficient. Este afumată la rece timp îndelungat. Produs afumat fără conservanţi, nitriţi sau aditivi. Produs ATESTAT tradiţional. Slănina usturoiată este preparată din...
≅ 350g
Făcut după rețete vechi din secuime, folosind doar carne de porc (rasa Mangaliță) cumpărată de la gospodari locali, sare și condimente naturale. încearcă și o felie simplă înainte de a-l folosi în senvișuri sau salate, gustul și aroma sunt incredibile. Făcut după rețete vechi din secuime,...
≅ 250g
Produs copt şi afumat, realizat artizanal şi conservat cu sare de mare şi fum cald la Ferma lui Țane, după o reţetă proprie. Este o carne de o consistenţă mare cu un conținut ridicat de proteină şi redus de grăsime. Procesul de preparare presupune maturarea într-un baiţ de condimente, apoi coacere și o uşoară afumare. Perfect pentru sandwich-uri, este... Produs copt şi afumat, realizat...
≅ 350g
Produs copt şi afumat, realizat artizanal şi conservat cu sare de mare şi fum cald la Ferma lui Țane, după o reţetă proprie. Este o carne de o consistenţă mare cu un conținut ridicat de proteină şi redus de grăsime. Procesul de preparare presupune maturarea într-un baiţ de condimente, apoi fierbere, coacere și o uşoară afumare. Perfect pentru... Produs copt şi afumat, realizat...
≅ 300g
Cârnaţi realizaţi artizanal în membrană naturală la Ferma lui Țane, după o reţetă proprie. Secretul acestor cârnați este că se face un amestec de carne tocată cu condimente și sare după care se lăsă să se odihnească. Se umple apoi membrana naturală cu acest amestec de 60% carne de porc, 30% de vită şi 10% de slănină. Produs proaspăt. Cârnaţi realizaţi artizanal în...
≅ 200g
Produs copt şi afumat, realizat artizanal şi conservat cu sare de mare şi fum cald la Ferma lui Țane, după o reţetă proprie. Perfect pentru sandwich-uri, este 100% natural, "privat" de aditivi. Produs copt şi afumat, realizat...
≅ 350g
Produs afumat natural. Produs afumat natural.
≅ 300g
Produs în Buovina după reţete meşteşugite, din carne românească. Produs fiert şi dublu afumat. Produs în Buovina după reţete...
≅ 300g
Produs în Bucovina după reţete meşteşugite, din carne românească. Produs fiert. Produs în Bucovina după reţete...
Vid/≅ 400g
Produs în Bucovina după reţete meşteşugite, din carne românească. Produs fiert şi dublu afumat. Produs în Bucovina după reţete...
Vid/≅ 500g
Produs în Bucovina după reţete meşteşugite, din carne românească. Produs fiert şi dublu afumat. Produs în Bucovina după reţete...
Vid/≅ 450g
Produs în Bucovina după reţete meşteşugite, din carne românească. Produs fiert şi dublu afumat cu lemn de fag. Produs în Bucovina după reţete...
Vid/≅ 400g
Produs Atestat Tradiţional. Caltaboşul oltenesc „Ca altădată” se prepară din ficat, plămân cu şlung, fleică şi şoric de porc. Ingredientele se fierb timp de 2-3 ore, după care urmează a fi tocate. Tocarea manuală asigură consistenţa produsului şi păstrarea structurii compoziţiei. Specificitatea produsului derivă din utilizarea ca şi ingredient – a cepei... Produs Atestat Tradiţional....
≅ 300g
Produs natural, fiert şi afumat cu lemn de fag. Produs natural, fiert şi afumat cu...
≅ 300g
Produs natural, fiert și afumat cu lemn natural. Produs natural, fiert și afumat cu...
≅ 300g
Produs natural, copt şi afumat cu lemn de fag. Produs natural, copt şi afumat cu...
≅ 300g
Produs tradițional 100% natural. Doar cu ingrediente din România. Produs tradițional 100% natural....
800g