Preluăm comenzi cu livrare programată sau imediată de Luni până Sâmbătă. Comenzile Direct de la Producător se pot efectua până Miercuri la ora 12 cu livrare Vineri sau Sâmbătă.
Preturile includ TVA
Producator: PAIN PLAISIR
ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!
Data disponibilitatii:
Macul este un partener surpriză pentru gustul de caise dulci-acrișoare și parfumul fin de vanilie. Totul într-un aluat pufos cu unt și coajă de lămâie, dospit exact cât trebuie.
Un cozonac care te face să revii la el… felie după felie!
Ingrediente: 31% făină de grâu T480, lapte integral de vacă, 16% semințe de mac, zahăr, ou întreg pasteurizat, unt cu 82% grăsime, ulei de struguri, piure de caise (caise (caise, apă, zahăr) drojdie de panificație, coajă granulată de lămâie, pastă vanilie [sirop de glucoză, sirop de zahăr invertit, sirop de fructoză, extract de păstai de vanilie pudră, baton de vanilie bourbon, concentrate (dovleac, morcov), acidifiant: acid citric], sare iodată, suc de lâmâie, pectină.
Alergeni: Cereale care conțin gluten(grâu), lapte și produse lactate(lactoză), ou şi produse derivate. Poate conține urme: arahide, alte fructe cu coajă lemnoasă, semințe de susan, soia.
Condiții de păstrare și depozitare: a se păstra la loc uscat și răcoros, ferit de acțiunea directă a soarelui.
Produs fabricat în Romania, din ingrediente UE si non-UE
Valoarea energetica | 1584 kj/379 kcal |
Grăsimi | 19.3 g |
din care acizi grași saturați | 6.4 g |
Glucide | 41 g |
din care zaharuri | 13.6 g |
Proteine | 8.4 g |
Fibre | 3.7 g |
Sare | 0.4 g |
Vezi toate produsele de la acest producator
Fondatorii Pain Plaisir, Tom Rees și Irina Stăncescu, au venit în București de la Paris, unde au lucrat în domeniul gastronomiei la nivel înalt. Tom provine dintr-o familie cu tradiție în domeniul restaurantelor, astfel că, de când era mic, a avut contact cu gastronomia, ajungând să lucreze ca patiser la restaurantul parizian Pierre Gagnaire, un restaurant cu 3 stele Michelin. Mai apoi și-a urmărit pasiunea pentru boulangerie alăturându-se echipei lui Cyrill Lignac ca Chef Boulanger. Irina a absolvit cursurile de cuisine și patisserie Cordon Bleu de la Paris (Grand Diplome), a lucrat ca bucătar la Pierre Gagnaire, unde l-a cunoscut pe Tom, iar apoi într-una dintre cele mai cochete patiserii din Paris, Pain de Sucre.
Tom e îndrăgostit de pâine, de când se știe, asa a învățat să facă pâine bună. Irinei îi place să facă deserturi și să gătească. La amandoi le place sa manance. De la deschidere, în 2013, Pain Plaisir a crescut și s-a dezvoltat continuu, având acum o echipa de peste 50 de persoane.
Pain Plaisir este o brutărie de inspirație pariziană, născută din plăcerea gustului bun și delicios care crează bunătăți autentice, frumoase prin imperfecțiunea lor, modelate și coapte de mâna proprie și gustoase până la ultima îmbucătură. Pain Plaisir este copt din inimă, într-un oraș pe care cei doi îl iubesc și în care se simt ca acasă.
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.