You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Boabe Piper Alb Sarawak IGP Borneo - Vanissa

Producator: VANISSA

ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!

41,00 Lei

Sticluță/65g

Detalii Produs

Valabilitate la livrare: Minim 2 zile

Descriere:

Originar din insula Borneo din Malaezia, ardeiul alb Sarawak este cultivat în principal în regiunea Sarawak, de unde își ia numele.

Ardeiul de Sarawak este recoltat manual, bob cu bob.

Piperul alb Sarawak Vanissa beneficiază de o indicație geografică protejată (IGP) care îi garantează originea, calitatea și respectul pentru metodele tradiționale utilizate în timpul preparării sale.

Cum să-l folosești?

În special pe carnea de porc și vițel, dar vă poate îmbunătăți carnea de pasăre, peștele alb, crustaceele și garniturile (legume la abur, la grătar sau gratinate).

Măcinat pe brânză proaspătă de capră sau de oaie, îți va surprinde invitații!

Combinația preferată? Piper alb de Sarawak – Ou! Fie că este fiert sau prăjit, ardeiul alb de Sarawak îl va însoți în toate formele sale și îi va spori aromele înzecit.

Producător VANISSA

Vezi toate produsele de la acest producator

Vanissa este un brand francez ce oferă o selecție de condimente excepționale în ambalaje premium din sticlă, aluminiu și bambus.

Fiecare condiment, selectat meticulos, își găsește locul într-o gamă coerentă, meticuloasă și în mare parte organică. Ambalarea și expedierea produselor este efectuată direct din sediul din Aix en Provence - Franța pentru a beneficia de prospețimea și calitatea condimentelor.

Descoperiți adevărata aromă a produselor mitice precum vanilia, șofranul, scorțișoara sau experimentați mirodenii mai necunoscute, cum ar fi boabele tonka, piperul sălbatic, lime kaffir etc..

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Fii primul care scrie o recenzie!

Scrie o recenzie

Boabe Piper Alb Sarawak IGP Borneo - Vanissa

Boabe Piper Alb Sarawak IGP Borneo - Vanissa

Originar din insula Borneo din Malaezia, ardeiul alb Sarawak este cultivat în principal în regiunea Sarawak, de unde își ia numele.

Ardeiul de Sarawak este recoltat manual, bob cu bob.

Piperul alb Sarawak Vanissa beneficiază de o indicație geografică protejată (IGP) care îi garantează originea, calitatea și respectul pentru metodele tradiționale utilizate în timpul preparării sale.

Cum să-l folosești?

În special pe carnea de porc și vițel, dar vă poate îmbunătăți carnea de pasăre, peștele alb, crustaceele și garniturile (legume la abur, la grătar sau gratinate).

Măcinat pe brânză proaspătă de capră sau de oaie, îți va surprinde invitații!

Combinația preferată? Piper alb de Sarawak – Ou! Fie că este fiert sau prăjit, ardeiul alb de Sarawak îl va însoți în toate formele sale și îi va spori aromele înzecit.