Preluăm comenzi cu livrare programată sau imediată de Luni până Sâmbătă. Comenzile Direct de la Producător se pot efectua până Miercuri la ora 12 cu livrare Vineri sau Sâmbătă.
Preturile includ TVA

Producator: PAIN PLAISIR
ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!
Data disponibilitatii:
30 clienți au selectat produsul în lista de favorite.
Clasica Pain de campagne din Franţa, cu un amestec de făină integrală de grâu, făină aurie de grâu și făină de secară, are o coajă suficient de groasă cât să satisfacă amatorii de colţ, echilibrându-se armonios cu miezul alveolat şi uşor umed.
Gustul inconfundabil este dat de coacerea îndelungată la temperatura ideală pentru a dezvolta această crustă atât de apreciată.
Nu conţine drojdie.
Fără coloranți, conservanți sau arome speciale.
Ingrediente:47% Făină (Făină de grâu T65 certificată Label Rouge, făină integrală de secară T130, faină integrală de grâu T150), apă, maia (făină de grâu, făină integrală de secară, apă), sare iodată, drojdie de panificație.
Alergeni: Cereale care conțin gluten. Poate conține urme de: arahide, fructe cu coajă lemnoasă, semințe de susan.
| Valoarea energetica | 223 kcal (945 kJ) |
| Grăsimi | 0.6 g |
| din care saturate | 0.1 g |
| Glucide | 45.8 g |
| din care zaharuri | 1.4 g |
| Proteine | 7.1 g |
| Fibre | 2.9 g |
| Sare | 1.3 g |
| Filtrează: | Vegan |
Vezi toate produsele de la acest producator




Fondatorii Pain Plaisir, Tom Rees și Irina Stăncescu, au venit în București de la Paris, unde au lucrat în domeniul gastronomiei la nivel înalt. Tom provine dintr-o familie cu tradiție în domeniul restaurantelor, astfel că, de când era mic, a avut contact cu gastronomia, ajungând să lucreze ca patiser la restaurantul parizian Pierre Gagnaire, un restaurant cu 3 stele Michelin. Mai apoi și-a urmărit pasiunea pentru boulangerie alăturându-se echipei lui Cyrill Lignac ca Chef Boulanger. Irina a absolvit cursurile de cuisine și patisserie Cordon Bleu de la Paris (Grand Diplome), a lucrat ca bucătar la Pierre Gagnaire, unde l-a cunoscut pe Tom, iar apoi într-una dintre cele mai cochete patiserii din Paris, Pain de Sucre.
Tom e îndrăgostit de pâine, de când se știe, asa a învățat să facă pâine bună. Irinei îi place să facă deserturi și să gătească. La amandoi le place sa manance. De la deschidere, în 2013, Pain Plaisir a crescut și s-a dezvoltat continuu, având acum o echipa de peste 50 de persoane.
Pain Plaisir este o brutărie de inspirație pariziană, născută din plăcerea gustului bun și delicios care crează bunătăți autentice, frumoase prin imperfecțiunea lor, modelate și coapte de mâna proprie și gustoase până la ultima îmbucătură. Pain Plaisir este copt din inimă, într-un oraș pe care cei doi îl iubesc și în care se simt ca acasă.
30 clienți au selectat produsul în lista de favorite.
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.