Preluăm comenzi cu livrare programată sau imediată de Luni până Sâmbătă. Comenzile Direct de la Producător se pot efectua până Miercuri la ora 12 cu livrare Vineri sau Sâmbătă.
Preturile includ TVA
Producator: GIOVANNI CINQUEPALMI
ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!
Data disponibilitatii:
Un produs recomandat în special iubitorilor de delicatese, celor care doresc să experimenteze gusturile speciale oferite de natură. Doar fierte și apoi trase un pic la tigaie cu putin unt și salvie, AGNOLOTTI AL TARTUFO vă ajută să aveți un preparat special în doar câteva minute, cu un gust deosebit de trufe.
Produsul este făcut cu multă grijă și atenție pentru fiecare detaliu, iar față de celelelate produse umplute, se deosebesc prin striațiile negre din cerneală de sepia de pe foaia de aluat.
La producerea acestui produs se folosesc făină din grâu dur și doar ouă proaspete provenite de la găini special crescute pentru producția de ouă pentru paste.
Ambalat în atmosferă protectoare, păstreaza intact gustul, aroma și culoarea naturala a ingredientelor de înaltă calitate, precum și toate proprietățile nutriționale ale acestora.
Ingrediente: Faina de Grau Dur (GLUTEN), OU, apa, branza Ricotta (ZER de LAPTE, LAPTE de vaca pasteurizat, sare, regulator de aciditate: acid lactic), branza Grana Padano D.O.P. (LAPTE, sare, cheag). Trufe negre, ciuperci, ulei, aroma, pesmet, piper, CERNEALA DE SEPIA (sepia officinalis).
Alergeni: GLUTEN, OU, LAPTE, MOLUȘTE.
Timp de firbere - Al dente: 3-4 minute.
După deschidere a se consuma în maxim 24h.
Valoarea energetica | 1393 kJ / 333 kcal |
Grăsimi | 9.3 g |
din care acizi grași saturați | 1.7 g |
Carbohidrați | 41.5 g |
din care zaharuri | 4.6 g |
Proteine | 11.5 g |
Fibre | 3.5 g |
Sare | 0.75 g |
Vezi toate produsele de la acest producator
DE UNDE VINE PASTA CINQUEPALMI ...
Povestea Îi aparține lui Giovanni Cinquepalmi, originiar din Puglia, regiune din sudul Italiei.
Fiecare pagină din povestea sa este încărcată cu gusturi, culori, arome și texturi. Giovanni este un conservator al experiențelor și tradițiilor din țara sa și mereu a avut drept scop să-i surprindă și să-i încânte cu emoții neașteptate pe toți cei care apreciază pasiunea pentru originile sale.
Aventura sa în lumea producției de paste începe cu ani în urmă, când își propune să aducă gustul autentic al pastelor artizanale în lumea restaurantelor cucerind pas cu pas încrederea a foarte mulți specialiști de mare clasă în ale gătitului.
La acest drum Giovanni pleacă cu un avantaj, și asta pentru simplul fapt că până atunci a creat gusturi, arome și texturi puse în farfurii și oferite clienților săi din restaurantul său din Italia și apoi pentru clienții care au traversat pragul restaurantelor unde acesta a lucrat ca chef în România.
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.