Valabilitate la livrare: Minim 4 zile
Produs 100% natural obtinut din slănina de porc de mangalița maturată în sare până la pătrundere și apoi afumata la rece un timp mai îndelungat.
Ingrediente: slanina porc mangalita, sare.
A se pastra la o temperatura cuprinsa intre +2...+16°C, umiditate 75-85% si ventilatie corespunzatoare.
Slănina este unul dintre preparatele culinare tradiționale, obținute în gospodăria românească prin prepararea grăsimii de porc așezată fie pe burta animalului, fie pe spatele acestuia. Acizii grași nesaturați (pana la 70%) pe care îi găsim în carnea și slănina de Mangalița sunt prezenți în uleiul de măsline, grăsimea de somon, grăsimea de balenă, sâmburii de struguri, laptele matern, etc..
Vezi toate produsele de la acest producator
Firma S.C. TOTO S.R.L. este o afacere de familie, care are ca obiect al activității fabricarea unei numeroase game de produse traditionale din carne. Acestea sunt preparate în sistem tradițional:
Cunoștințele și rețetele de creștere a animalelor și preparare a produselor au fost preluate de la strămoșii noștri (bunici și stră-bunici). Ustensilele și modul de preparare a produselor sunt cele pe care le utilizau înaintașii noștri. Prelucrarea cărnii de porc s-a transmis în familia noastră din generație în generație. Bărbatul din familie era cel care sacrifica porcul și, împreună cu ceilalți membri ai familiei, realiza preparatele;
Utilizăm doar condimente naturale. Produsele noastre nu conțin aditivi alimentari (conservanți, coloranți, polifosfați, antioxidanți etc.);
Materia primă este achiziționată de la gospodarii din zonă – o mare parte a cărnii provine din ferma SC TOTO SRL, unde creștem în sistem traditional și ecologic porci (Mangalița, Bazna, Marele Alb, Duroc) și pui (atât pui de carne, cât și claponi).
Inginerul agronom Ioan Tătăran a înființat compania S.C. TOTO S.R.L. în anul 1993 din dorința de a duce mai departe tradiția familiei sale și din pasiunea pentru bucătăria tradițională românească.
Activitatea managerului Ioan Tătăran nu se concentrează doar asupra firmei sale, ci are ca obiectiv și încurajarea comerțului de produse fabricate, respectiv realizate de micii gospodari și meșteșugari la nivel local (județul Maramureș) și national. În acest sens, Ioan Tătăran a devenit:
Președintele fondator al Asociației Producătorilor de Produse Traditionale din carne și Ecologice din Maramureș (APPTE);
Vicepreședinte al Federației Naționale a Producătorilor de Produse Traditionale din carne;
Vicepreședinte al Asociaţiei Naţionale a Crescătorilor de Suine din Rasa Mangaliţa şi Bazna.
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.