Preluăm comenzi cu livrare programată sau imediată de Luni până Sâmbătă. Comenzile Direct de la Producător se pot efectua până Miercuri la ora 12 cu livrare Vineri sau Sâmbătă.
Preturile includ TVA
Producator: NICO JAMONES
ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!
Data disponibilitatii:
Valabilitate la livrare: Minim 2 zile
Salam Iberico Cular, un mezel specific spaniol, obţinut după reţetă tradiţională, preparat din carne de porc iberic pata negra şi piper negru.
Produs FELIAT.
Ingrediente: carne şi grăsime de porc iberic iberic, sare, condimente naturale, proteină de soia, proteină din lapte, maţe porc, dextroză, arome, emulgator (E-450), potenţiator de aroma (E-621), colorant (E-120), conservanţi (E-250, E-252), antioxidanţi (E-301, E-300).
Alergeni: lactoză, soia.
A se păstra la temperaturi cuprinse între 0-10°C. După deschidere, a se păstra la frigider.
Produs în Spania.
Valoarea energetica | 1968kJ/475kcal |
Grăsimi | 40 g |
din care acizi grași saturați | 15 g |
Carbohidrați | 1.3 g |
din care zaharuri | 1.1 g |
Proteine | 28 g |
Sare | 3.9 g |
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.