Preluăm comenzi cu livrare programată sau imediată de Luni până Sâmbătă. Comenzile Direct de la Producător se pot efectua până Miercuri la ora 12 cu livrare Vineri sau Sâmbătă.
Preturile includ TVA
Recomandare preparare! 50g nucă cocos deshidratată sau 150g nucă cocos proaspătă rasă 20ml ulei de gătit 250g ceapă tocată 500g carne de vită/pui/oaie, tăiate cubulețe 75g Pastă curry MA’S Rendang 400ml lapte nucă cocos sau smântână de gătit 100ml apă (dacă gătiți carne de vită/oaie) 1: Într-o tigaie, prăjiți nuca de cocos până se rumenește.... Recomandare preparare! 50g nucă...
75g
8 PORȚII ÎN 20 MINUTE! Recomandare! Mod de preparare: Tandoori Masala 2 kg pui dezosat, tăiat cubulețe 50 g Pastă pentru Tandoori 400 g curd/iaurt grecesc 2 limete/ lămâi. 1. Amestecați Pasta pentru Tandoori cu iaurtul/curd-ul și marinați puiul minim 2 ore. 2. Gătiți la cuptor sau în tigaie. 3. Presărați zeama de lămâie și serviți. Nota: puiul... 8 PORȚII ÎN 20 MINUTE! Recomandare!...
50g
4 PORȚII ÎN 15 MINUTE! Recomandare! Mod depreparare: Curry iute de pui 500g pui cubulețe, 60g pastă de curry iute, 1 lingură de ulei, 1 ceapă mare feliată, 75ml lapte de nucă de cocos, 125ml apă. Marinați puiul cu pasta de curry iute. Încălziți uleiul într-o tigaie si sotați ceapa. Adăugați puiul si sotați până când puiul devine... 4 PORȚII ÎN 15 MINUTE! Recomandare!...
60g
4 PORȚII ÎN 20 MINUTE! Recomandare! Mod de preparare: Nasi Goreng 500g orez cu bob lung, 2 linguri ulei, 2 ouă, 150g fructe de mare/pui, 25g ceapă, 25g praz, 25g varză și 25g morcov, toate tăiate mărunt, 50g Pasta Nasi Goreng, 75ml lapte de cocos, frunze de coriandru pentru ornat. Fierbeți orezul. Încingeți uleiul într-un wok și prăjiți... 4 PORȚII ÎN 20 MINUTE! Recomandare!...
60g
4 PORȚII ÎN 15 MINUTE! Recomandare! Mod de preparare: Curry Jaffna de pește 300g pește, 60g pastă de curry Jaffna, 1 lingură ulei/ghee, 1 ceapă mare tocată, 200ml lapte de cocos, 100ml apă 1. Marinați peștele în pasta de curry Jaffna 2. Încălziți uleiul într-o tigaie. 3. Adăugați ceapa și sotați până se înmoaie. 4. Adăugați peștele și sotați... 4 PORȚII ÎN 15 MINUTE! Recomandare!...
60g
4 PORȚII ÎN 15 MINUTE! Recomandare! Mod de preparare: Curry Kerala de pește 400g pește, feliat, 60g Pastă de curry Kerala Fish Masala, 1lingură ghee/ulei, 50g ceapă, feliată, 2 ardei iuți verzi, tocați, 1/2cană (125g) smântâna gătit/curd/iaurt, 1/4 cană apă. Marinați peștele în pasta Kerala Masala. Încingeți uleiul/ghee într-o tigaie și căliți... 4 PORȚII ÎN 15 MINUTE! Recomandare!...
60g
4 PORȚII ÎN 20 MINUTE! Recomandare! Mod de preparare: Curry verde thailandez de pui 60g Pastă de curry verde thailandez, 300ml apă, 300ml lapte de cocos, 300g pui dezosat, feliat subțire, 300g legume (de ex. dovlecel, pak choy, ciuperci, vinete), 2-3 ardei iuți verzi feliați. 1. Încingeți pasta de curry verde thailandez într-o tigaie. Adăugați apa... 4 PORȚII ÎN 20 MINUTE! Recomandare!...
60g
4 PORȚII ÎN 20 MINUTE! Recomandare! Mod de preparare: Curry de pui 500 g pui, tăiat in bucăți, 50 g pastă de curry de pui, 2 linguri ulei, 2 cepe mari, feliate, 75 ml lapte de cocos, 125 ml apă 1. Marinați puiul in pasta de curry. 2. Încingeți uleiul într-o tigaie si căliți ceapa. 3. Adăugați puiul si amestecați pană se rumenește uniform. 4.... 4 PORȚII ÎN 20 MINUTE! Recomandare!...
60g
Fulgii de sare cu explozii de condimente prăjite reprezintă o notă de originalitate, profunzime și bogăție care vă vor pune în valoare absolut toate preparatele. Un echilibru corect între fulgii de sare, susan, coriandru, usturoi, chimen și schinduf... dar mai presus de toate: o friptură echilibrată, cu arome de alune și pâine prăjită. Cum să folosești... Fulgii de sare cu explozii de...
90g
Legendarul joc Tetris ca o gustare distractivă! Calitate fabricată în Germania! Cu Vitamina C și E și 20% suc de fructe, jeleurile Tetris sunt deosebit de suculente și aromate. Conțin doar ingrediente, culori și arome naturale, fără lactoză, fără gluten, fără conservanți. Gust real la fiecare mușcătură! Legendarul joc Tetris ca o gustare...
50g
Cârnat de Auvergne autentic cu un strop piper. Produs fabricat artizanal, maturat în ateliere speciale din Lille. Autentic şi de calitate, perfect pentru vinuri şi delicatese. Vă rugăm să rețineți! Cârnații sunt livrați fără ambalaj pentru a le permite să se usuce în aer liber în timpul transportului. De asemenea, este o dorință a companiei de a... Cârnat de Auvergne autentic cu un...
150g
Cârnat de Auvergne autentic cu un leurdă. Produs fabricat artizanal, maturat în ateliere speciale din Lille. Autentic şi de calitate, perfect pentru vinuri şi delicatese. Vă rugăm să rețineți! Cârnații sunt livrați fără ambalaj pentru a le permite să se usuce în aer liber în timpul transportului. De asemenea, este o dorință a companiei de a limita... Cârnat de Auvergne autentic cu un...
150g
Cârnat de Auvergne autentic cu nuci. O combinaţie între crocantul nucilor şi caracterul cârnatului pentru o degustare unică. Produs fabricat artizanal, maturat în ateliere speciale din Lille. Autentic şi de calitate, perfect pentru vinuri şi delicatese. Vă rugăm să rețineți! Cârnații sunt livrați fără ambalaj pentru a le permite să se usuce în aer... Cârnat de Auvergne autentic cu nuci....
150g
4 PORȚII ÎN 30 MINUTE! Recomandare! Mod de preparare: Pastă pentru orez galben 500g orez, 50g Pastă pt. orez galben, 100ml lapte de cocos, 50 ml apă. Fierbeți orezul. Într-o tigaie, amestecați Pasta pt. orez galben, laptele de cocos și apa și fierbeți până când sosul se îngroașă. Luați de pe foc. Adăugați orezul fiert și amestecați... 4 PORȚII ÎN 30 MINUTE! Recomandare!...
50g
Oțet balsamic cu miere din flori de cimbru – preparat cu miere cretană și oțet balsamic îmbătrânit în butoaie de lemn. Oțet balsamic cu miere din flori de...
250ml
Oțet balsamic cu miere și muștar – un dressing minunat pentru salate. Un condiment inovativ, gustos și picant. Se poate servi cu carne la grătar, pui sau salate proaspete. Produs fără aditivi, conservanți sau coloranți. 100% natural. Oțet balsamic cu miere și muștar – un...
250ml
Oțet din vin de Marouva - aromat și produs din vinul marouva învechit în butoaie de stejar. Produs natural 100%. Oțet din vin de Marouva - aromat și...
250ml
Certificare DOP: Garantează autenticitatea și respectul metodelor tradiționale de producție în zona desemnată de origine pentru Pecorino Romano. Calitate superioară: Produs exclusiv cu lapte proaspăt integral de oaie, colectat de la fermele locale și coagulat cu cheag de miel de înaltă calitate. Aromă distinctivă: Oferă o aromă aromată și ușor... Certificare DOP: Garantează...
200g
Cârnat de Auvergne autentic pur de porc. Vă rugăm să rețineți! Cârnații sunt livrați fără ambalaj pentru a le permite să se usuce în aer liber în timpul transportului. De asemenea, este o dorință a companiei de a limita ambalajele. Cârnat de Auvergne autentic pur de...
150g
Cârnat de Auvergne autentic cu un strop de smochine. Vă rugăm să rețineți! Cârnații sunt livrați fără ambalaj pentru a le permite să se usuce în aer liber în timpul transportului. De asemenea, este o dorință a companiei de a limita ambalajele. Cârnat de Auvergne autentic cu un...
150g
Ton alb Alonissos în apă, produs din ton proaspăt, de captură, necongelat; sursă naturală de Omega 3. Are un conținut redus de sare și este gata pentru servit. Tonul provine din Marea Mediterană FAO 37 (37.1 37.2 37.3); se poate servi ca atare, dar și ca ingredient perfect pentru paste, sosuri, sandwich-uri și salate. Fără gluten, fără conservanți,... Ton alb Alonissos în apă, produs din...
212g
Migdale siciliene naturale nesărate, decojite. Excelente pentru o gustare rapidă sau aperitiv. După recoltare, migdalele sunt decojite și ambalate în pungi sigilate termic, în vid, pentru prospețime. Migdale siciliene naturale nesărate,...
100g
Colecția reunește șase dintre tabletele FRIIS-HOLM care au obținut cele mai multe medalii de aur în decursul anilor la prestigioasele concursuri International Chocolate Awards și European Chocolate Awards. - LA DALIA 85% - CHUNO 70% SINGLE BEAN, DOUBLE TURNED - CHUNO 70% SINGLE BEAN, TRIPLE TURNED - DARK MILK 65% - JOHE 70% SINGLE BEAN - O’PAYO 68%... Colecția reunește șase dintre...
Cutie/6x25g
Sri Lanka, insula Ceylon... o regiune cunoscută în principal pentru ceai și scorțișoară. Ai fi surprins să afli că aici se cultivă și vanilie? Vanilia din Sri Lanka, numită și vanilie Ceylon, este un soi Planifolia: același care este cultivat în Madagascar sau Uganda. Teroir-ul special din Sri Lanka conferă acestei vanilii un profil aromat de cacao,... Sri Lanka, insula Ceylon... o regiune...
2 Păstăi