Preluăm comenzi cu livrare programată sau imediată de Luni până Sâmbătă. Comenzile Direct de la Producător se pot efectua până Miercuri la ora 12 cu livrare Vineri sau Sâmbătă.
Preturile includ TVA
Produs exclusiv cu lapte de la vaci brune istorice, o rasă cu rădăcini în inima zonei Parmei. Aromă unică și rafinată: o aromă bogată, dar incredibil de delicată, îmbogățită cu note distinctive datorită dietei tradiționale a vacilor. Această ediție specială este făcută cu lapte de vacă brună, selectat pentru capacitatea lor de a produce o brânză cu o... Produs exclusiv cu lapte de la vaci...
150g
Branză de bivoliță maturată în grota naturală de la Țaga. Mucegaiul unic în lume prezent în grotă alături de condițiile speciale de temperatură și umiditate au dus la obținerea acestui tip de brânză cum alta nu-i, imposibil de reprodus în altă parte. Producția acesteia coboară până acum 200 de ani fiind documentată în acte oficiale ale negustorilor epocii. Branză de bivoliță maturată în grota...
350g
Produs maturat 24 luni. Acest Parmigiano Reggiano se naște în inima zonei Mantua, o zonă renumită pentru tradiția de producere a brânzeturilor. Și produs exclusiv cu lapte de la vaci frizone, numite local „Bianche e Nere”, crescute cu grijă în provincia Mantua. Specificul zonei Mantua, cu condițiile sale deosebite de mediu, contribuie la definirea... Produs maturat 24 luni. Acest...
150g
Certificare DOP: Garantează autenticitatea și respectul metodelor tradiționale de producție în zona desemnată de origine pentru Pecorino Romano. Calitate superioară: Produs exclusiv cu lapte proaspăt integral de oaie, colectat de la fermele locale și coagulat cu cheag de miel de înaltă calitate. Aromă distinctivă: Oferă o aromă aromată și ușor... Certificare DOP: Garantează...
200g
O brânză specială prin culoare și multitudinea de găuri interioare, produsul poate fi folosit la micul dejun, în gustări și deserturi. Emmental este potrivită pentru fondue de brânză, în sandwich-uri, la un platou cu brânzeturi și fructe pentru desert. O brânză specială prin culoare și...
150g
Brânză cinstită de la Horodnic. Produs din lapte crud de vacă, prin opărirea cașului. Brânză cinstită de la Horodnic....
≅ 350g
“Floare de Colț” este o brânză semi-moale, făcută din lapte integral. La interior, “Floare de Colț”, are o tentă alb-gălbuie, este moale și puțin lucioasă, iar exteriorul este acoperit cu un strat de mucegai nobil alb, comestibil. Perioada de maturare a brânzei este de aproximativ 30 de zile. Uşor încălzită și întinsă pe o felie de pâine prăjită peste... “Floare de Colț” este o brânză...
≅ 300g
Brânză cinstită din ingrediente naturale. Produs în Bucovina, din lapte crud de vacă, prin opărirea cașului. Brânză cinstită din ingrediente...
≅ 500g
Brânză cinstită din ingrediente naturale. Produs în Bucovina, din lapte crud de vacă, prin opărirea cașului, urmată de afumare. Brânză cinstită din ingrediente...
≅ 300g
Produs în Bucovina, din lapte crud de vacă, prin opărirea casului. Brânză cinstită. Produs în Bucovina, din lapte crud de...
≅ 300g
Brânză cinstită de la Horodnic. Produs din lapte crud de vacă, prin opărirea cașului, urmat de afumare. Brânză cinstită de la Horodnic....
≅ 500g
Produs ecologic pasteurizat la temperatură mică, fără adaos de lapte praf, fără înglobare de albumină, fără adaos de grăsimi vegetale și alți potențiatori de arome. Gust autentic ecologic. Produs ecologic pasteurizat la...
150g
Brânză Feta Mytilene PDO 400gr, sărarea mării și condițiile climatice speciale ale insulei fac un gust ușor deosebit și o aromă bogată. Brânza feta Mytilene PDO este una dintre cele mai vechi brânzeturi grecești care au fost produse în insula Lesbos din cele mai vechi timpuri, de aceea are statutul de PDO (denumire de origine protejată) Brânză Feta... Brânză Feta Mytilene PDO 400gr,...
400g
Brânză maturată din lapte de vacă crud, cu curcuma. Grăsime în substanță uscată: 45%. Brânză maturată din lapte de vacă...
≅ 250g
Sărbătorește în stil italian cu o porție de paste delicioase presărate cu o porție dublă de Parmigiano Reggiano de la Zanetti. Sărbătorește în stil italian cu o...
200g
Brânză maturată cu leurdă din lapte de vacă crud. Grăsime ]n substanță uscată: 45%. Brânză maturată cu leurdă din lapte...
≅ 250g
Brânză maturată cu cărbune din lapte de vacă crud. Grăsime ]n substanță uscată: 45%. Brânză maturată cu cărbune din lapte...
≅ 250g
Brânză maturată cu nuci ăn coniac din lapte de vacă crud. Grăsime în substanță uscată: 45%. Brânză maturată cu nuci ăn coniac din...
≅ 250g
Brânză maturată din lapte de vacă cu Fetească Neagră Villa Vinea. Brânză maturată din lapte de vacă cu...
≅ 250g
Brânză maturată din lapte de vacă crud. Grăsime în substanță uscată: 45%. Brânză maturată din lapte de vacă...
≅ 250g
Brânză de capră obținută din lapte de capră pasteurizat cu piper roșu. Grăsime raportată la substanța uscată min. 45%. Brânză de capră obținută din lapte de...
≅ 250g
Produs exclusiv cu lapte de la vaci albe istorice, o rasă autohtonă din Modena, cunoscută pentru laptele de calitate superioară. Calitatea laptelui: Lapte bogat în cazeină, grăsimi și proteine, fără adaos de aditivi sau conservanți, pentru un gust autentic și inconfundabil. Producție artizanală: laptele crud de vacă, degresat parțial, lucrat cu... Produs exclusiv cu lapte de la vaci...
150g
Brânză semi-tare cu chilli, maturată minim 3 luni. Brânza maturată cu condimente are la bază brânză Trapist (datorită versatilităţii şi gustului său uşor, blând), la care se adaugă condimente în funcţie de sortiment. Se obţin astfel brânzeturi delicioase, aromate, perfecte pentru gustul oricarui gurmand. Brânza maturată cu chimen este delicioasă și... Brânză semi-tare cu chilli, maturată...
200g
Brânză semi-tare de tip șvaițer, maturată minim 6 luni. Brânza maturată Tilsit este o brânză semi-tare obținută din lapte de vacă pasteurizat. Are o consistență fermă, catifelată și culoarea untului. Datorită maturării cu culturi de brevibacterii, crusta brânzei are o culoare ușor roșiatică, cu gust de nucă. Sugestii de consum: Puneți Tilsit tăiată... Brânză semi-tare de tip șvaițer,...
200g