You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Chiflă cu lapte Pain Plaisir

Producator: PAIN PLAISIR

6,00 Lei

Pungă hârtie/aprox. 60 g

18 clienți au selectat produsul în lista de favorite.

Detalii Produs

Valabilitate la livrare: 2 zile

Descriere:

O chiflă moale şi gustoasă, ideală pentru sandwichuri.

VALORI NUTRIȚIONALE PENTRU 100 GR. PRODUS

Calorii360.95 kcal
Grăsimi11.3 g
din care acizi grași saturați0 g
Glucide53.4 g
din care zaharuri0 g
Proteine8.99 g
Sare1.16 g

Producător PAIN PLAISIR

Vezi toate produsele de la acest producator

Fondatorii Pain Plaisir, Tom Rees și Irina Stăncescu, au venit în București de la Paris, unde au lucrat în domeniul gastronomiei la nivel înalt. Tom provine dintr-o familie cu tradiție în domeniul restaurantelor, astfel că, de când era mic, a avut contact cu gastronomia, ajungând să lucreze ca patiser la restaurantul parizian Pierre Gagnaire, un restaurant cu 3 stele Michelin. Mai apoi și-a urmărit pasiunea pentru boulangerie alăturându-se echipei lui Cyrill Lignac ca Chef Boulanger. Irina a absolvit cursurile de cuisine și patisserie Cordon Bleu de la Paris (Grand Diplome), a lucrat ca bucătar la Pierre Gagnaire, unde l-a cunoscut pe Tom, iar apoi într-una dintre cele mai cochete patiserii din Paris, Pain de Sucre.

Tom e îndrăgostit de pâine, de când se știe, asa a învățat să facă pâine bună. Irinei îi place să facă deserturi și să gătească. La amandoi le place sa manance. De la deschidere, în 2013, Pain Plaisir a crescut și s-a dezvoltat continuu, având acum o echipa de peste 50 de persoane.

Pain Plaisir este o brutărie de inspirație pariziană, născută din plăcerea gustului bun și delicios care crează bunătăți autentice, frumoase prin imperfecțiunea lor, modelate și coapte de mâna proprie și gustoase până la ultima îmbucătură. Pain Plaisir este copt din inimă, într-un oraș pe care cei doi îl iubesc și în care se simt ca acasă.

Recenzii

18 clienți au selectat produsul în lista de favorite.

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Fii primul care scrie o recenzie!

Scrie o recenzie

Chiflă cu lapte Pain Plaisir

Chiflă cu lapte Pain Plaisir

O chiflă moale şi gustoasă, ideală pentru sandwichuri.